Over deze site

Ontwerp
Het ontwerp van deze website is voor het grootste deel gebaseerd op het sjabloon "Old Architecture". Dit is een niet-commercieel sjabloon wat vrij gebruikt mag worden onder de "Creative Commons Attribution 2.5 License". Dit sjabloon is (samen met nog vele andere mooie XHTML-sjablonen) te downloaden van: www.freecsstemplates.org.

CMS
De website is gebouwd in het open source CMS "Typolight", te vinden op www.typolight.org. Typolight is een uitzonderlijk goed te stylen (cross-browser/XHTML) Content Management Systeem met een zeer grote flexibiliteit. Door de grote hoeveelheid mogelijkheden is het misschien niet de makkelijkste onder de CMS 'en maar zeker één van de beste, best gecodeerde en gedocumenteerde systemen die er op dit moment bestaan op dit vlak.

Hosting
NatureFocus wordt gehost bij Hosting2Go in Eindhoven, een bedrijf wat voor dit type sites heel veel biedt voor extreem weinig geld. Hosting2Go biedt je zeer ruime beheermogelijkheden en daarnaast een vracht aan faciliteiten (MySQL, PHP, voorgeinstalleerde webapplicaties etc. etc.). Een aanrader dus!

Realisatie
Deze website is in elkaar gezet en wordt technisch onderhouden door Eric Brasse (ja, de broer van). Het is voor hem een stevige hobby die hier en daar uitgegroeid is tot een stuk "werk" en wat dat betreft geldt dus: ben je gecharmeerd door deze website en zoek je iemand die zoiets voor/met je kan maken neem dan zeker contact op via: ericbrasse@wanadoo.nl. In overleg kan dan bekeken worden of jouw wensen en zijn aanpak zodanig matchen dat er een siteproject kan worden opgestart.