Mooi initiatief van Stichting de Zijlen waar ik graag mijn medewerking aan verleende. Er wordt nu gebouwd aan een nieuwe locatie in Tolbert waarin enkele wanden worden voorzien van fotobehang. De foto's worden door een van hun cliënten gemaakt. Ik mocht haar (technisch) begeleiden bij het maken van de foto's. Binnenkort worden de foto's geselecteerd en op de wanden gemonteerd. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat.

Lente fotoreportage in het Noorderland Magazine, april 2022

Enthousiaste reacties op mijn natuurfotolezing in Hotel onder de Linden. Het kon nog net voordat de horecasluiting werd ingesteld agv coronaregelgeving. Helaas moest de lezing naar de zaterdagmiddag worden verplaatst maar dat mocht de pret niet drukken. Hopelijk kunnen we binnenkort weer een avondlezing organiseren. Leuk artikel in De Krant over de lezing verschenen.

De Kampeerhal in Roden heeft vier foto's aangeschaft om de kantorenhal aan te kleden. Op de bijlagen staan twee van de vier uitgezochte foto's. Alle vier de foto's komen uit de regio Roden.

Er zijn weer enkele landschap fotowanden bij particulieren geplaatst. Beide slaapkamers zijn voorzien van een foto die ik maakt in het Drentsche Aa gebied. Van beide opdrachtgevers kreeg ik super enthousiaste reacties op het resultaat.

Onlangs is het boek van Egbert Meijers 'Tussen Grolloo en Austin' uitgebracht. Ik ben gevraagd om een foto voor het boek te maken van het Drentsche Aa gebied vanaf de Kymmelsberg. De foto is te zien op pagina 162 bij de tekst van Eric van Oosterhout, burgemeester van Emmen. Egbert signeerde het boek en schreef er een persoonlijk dankwoord bij